BCSPO | Energie seminarie: 'Verlichten: Hoe energiebesparing en visueel comfort combineren?'

October 25, 2016

In het kader van het ENERGIE project voor de social-profit ondernemingen in Brussel, nodigt de BCSPO u uit op zijn volgende gratis en tweetalige energie seminarie, op dinsdag 22 november, vanaf 9u tot 12u30,  in De Markten: 'Verlichten: Hoeenergiebesparing en visueel comfort combineren?'.Wist u dat de verlichtingsinstallatie van tertiaire gebouwen zo’n 20% van het totale energieverbruik vertegenwoordigd? Dit valt niet te onderschatten en is net de reden waarom we een seminarie rond dit thema organiseren !U vindt alle informatie en het programma, hier >>>

In het kader van het ENERGIE project voor de social-profit ondernemingen in Brussel, nodigt de BCSPO u uit op zijn volgende gratis en tweetalige energie seminarie, op dinsdag 22 november, vanaf 9u tot 12u30,  in De Markten: 'Verlichten: Hoeenergiebesparing en visueel comfort combineren?'.

Wist u dat de verlichtingsinstallatie van tertiaire gebouwen zo’n 20% van het totale energieverbruik vertegenwoordigd? Dit valt niet te onderschatten en is net de reden waarom we een seminarie rond dit thema organiseren !

U vindt alle informatie en het programma, hier >>>